lørdag den 4. september 2010


MADGLAD

Jeg er ret glad for mad og derfor er tallerkner nok det jeg benytter mig allermest af i mit hjem. Derfor er det egentligt ret volapyk at de fleste af mine tallerkner er skårede, falmede og ret kedelige - specielt når jeg har sko til flere tusindvis af kroner som jeg kun bruger et par gange årligt..

Derfor gad jeg godt eje disse fine tallerkner med tryk af illustrator Lisa Grue.. Jeg ved godt at de er beregnet til at hænge på væggen, men jeg har også et par sutsko, der klarer sig fint uden for selvom de er beregnet til kun at betræde indendørsgulve og et par løbesko, der aldrig har været i løb, men højest i let lunten - vi skal ikke altid bare godtage at ting kun kan tjene det formål de bliver markedsført som. Derfor kan jeg da bare pille 'ophængs-dippe-dutterne' af og klippe pom pom'erne af og bruge dem som tingeltangel på nogen af mine mange tasker - så er det jo klaret og så opgraderer jeg oven i løbet mine tasker !!

Og og og - en anden fordel kunne jo være at jeg mister lidt af interessen for maden fordi jeg bliver så opslugt af tallerknernes motiver og så ikke spiser så meget - men så igen, for at kunne se de fine tegninger bliver jeg nødt til at spise op... måske jeg så bare begynder at tage mindre portioner, der kan ligge rundt om tegningerne.. måske måske måske..

God Appetit !!

Lisagrue.bigcartel.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar