lørdag den 28. august 2010
SMYKKE SMUK

Er på det seneste blev ret glad for smykker og min mængde af armbånd, der smykker mine arme, bliver tit lidt overkill- kan næsten ikke bevæge mine arme, hænger fast i alting og bliver ret upopulær når jeg får rippet op i folks strikbluser ved knus!
Men uanset er jeg glad for mine smykker og vil gerne have fler' fler' fler' og mer' mer' mer'.

Bex Rox laver nogle rigtigt fine armbånd i pangfarver- så dem første gang i Dubai og var lidt i tvivl om jeg måske bare var blevet lidt for skadet af konstant at være udsat for emiratens guld, glitter og glimmer, men efter jeg er kommet hjem har glæden ved armbåndene ikke fortaget sig!

Og så kan man ikke andet end at elske og blive frygteligt betaget af Solanges Azagury-Partridges fantastisk smukke og fortryllende smykkeunivers. Specielt hendes ringe er helt fantastiske og fantasifulde og kan godt lide kombinationen af guld og emalje. Tror jeg vil ønske mig ringen, hvor 'marry me' er bøjet i guld af min kæreste til jul!

Og så skal det lige nævnes at hendes hjemmeside er helt utrolig opfindsom, anderledes og fed - den matcher hendes smykkeunivers perfekt! Og så er det bestemt ikke en dårlig ting for en wanna be 'trekkie' at lydsiden minder meget om den i Star Trek The Original Series :)

Solange's smykkeunivers: solangeazagurypartridge.com

Armbånd: bexrox.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar