fredag den 16. november 2012

TAPE-TOSSEN..

Har altid haft en meget stor tape-fascination - gaffatape har i mange år været min tro følgesvend og er blevet brugt til alt fra forstærkning af rulleskøjtesnuder til små æsker til perler - kunne ikke finde æsker, der kunne passe til mine forskellige størrelser dimsedutter i mine skuffer og så lavede jeg dem af gaffatape - de var geniale og bliver nu brugt til perler i min børnehave.

Et udvalg af nogle af alle mine elskede taperuller..

Børns begejstring over tape er også næsten helt rørende - når tapen bliver sat på bordet i børnehaven, smider børnene både ps'erne og lyssværdene og pisker hen til bordet.. Og nu, hvor tape fåes i alle mulige fantastiske farver og mønstre, er det jo næsten bedre end en tur i Legoland !

Et af nevø Oscars billeder. Når børn skal bruge tape, skal det helst være i en tapeholder - ellers er det for svært for dem. Alternativt kan man rive en masse stykker af for dem og sætte på kanten af bordet og så kan de bare tage derfra. Men riv dem inden i går i gang, så der er en masse klar - ellers bliver man bare en levende tapeholder med fuldtidsarbejde..

Min nevø Oscars fine billede - det er et edderkoppespind og selvfølgelig inspireret af Spiderman ! Det er lavet med smoking tape og Posca-tuscher - og jeg synes det er så flot og det hænger faktisk i min stue !

Tapedetaljer
Tapedetaljer

Og der er faktisk utrolig meget læring i at lege med tape - finmotorikken bliver sat på en prøve, når det klistrede tape skal fra fingrene og over på et stykke papir - og placeringen på papiret kræver også koordination af fingre og det lille hoved - for hvad skal man lave et mønster eller et motiv eller er man måske bare igang med at udvælge og tænke over de farver/slags tape man godt kan lide...
Julekuglekort lavet med tape - enkelt og nemt !
bille med skjold af tape
Og som i kan se, er der også tusindvis af ting vi voksne kan bruge maskine tape til - mulighederne er uendelige !! Og tapen kan efterhånden købes mange steder - mange interiør butikker sælger det og har sågar selv købt noget i Søstrene Grene, men hvis man vil se et stort udvalg kan man evt finde det på Etsy.com - god fornøjelse :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar