fredag den 2. april 2010


BRILLEABEN&BRILLESNOREN

Jeg har nok haft flere briller end flertallet af brilleaber. Problemet er bare at jeg er nærsynet, så jeg har en tendens til at lægge dem fra mig når jeg eksempelvis sidder ved et bord og læser eller taler og oven i det har jeg så en tendens til generelt at være ret glemsom når jeg indtager alkoholiske drikke og den kombi har betydet mange mistede briller mange mærkelige steder nationalt og internationalt.. desværre..

Og det er jo simpelhen for dumt, så derfor gik jeg en lang periode med brillesnor, så hang de om halsen på mig når jeg ubevidst tog dem af og det fungerede også ret godt indtil jeg i en brandert så formåede at miste dem ud af min sikkerhedsforanstaltning, nemlig brillesnoren..

Nu tror jeg at jeg vil til at indvie brillesnoren igen, for er så glad for et par af de briller jeg har pt- og så synes jeg eegentligt heller ikke at en brillesnor er en grim ting- tvært i mod..

De briller, der gør mig så glad pt er fra et engelsk mærke, der hedder Prism. Lige umiddelbart ligner de alle andre a la ray ban briller, der kan købes uden styrke for tiden i H&M og Topshop og andre steder og så gør de det overhovedet ikke alligevel.

Der er både noget klodset og ekstremt elegant ved dem. Modellerne er umiddelbart markante, men farverne lidt duschede og stellene faktisk ret spinkle og det er disse modsætninger, der gør deres briller så fantastisk smukke.

Mærket Prism kan endnu ikke købes i Dk, hvilket jeg egentligt ikke helt fatter.. nå, men de kan heldigvis fås på nettet og det er også herinde jeg fandt mine. De er lidt dyrere end gennemsnitsbrillen, men de er bare også meget mere lækre og eksklusive og dejlige.

Men folk med meget små ansigter, skal ikke forsøge sig med en Prism brille, de er virkeligt store, men det er jo bare rart for dem, hvor alle 'store' briller ligner børnebriller..

2 kommentarer:

 1. Kis, det er jo verdens dejligste briller, du har fundet! Jeg er allerede stor fan.
  Du kender sikkert allerede Vasuma - det er også værd at tjekke ud:
  http://www.vasuma.se/

  SvarSlet
 2. Hej, hvis du er glad ved brillesnore skal du tjekke min webshop hvor jeg sælger håndlavede brillesnore og kæder www.bi-es.dk
  Bedste hilsner Rikke

  SvarSlet